Project Description

Operació bikini amb seny

Ha arribat la primavera i comença la famosa operació Bikini, un propòsit que segueixen milions de persones a tot el món i que no sempre els fa prendre decisions encertades, seguint tot tipus de pautes alimentaries que s’anuncien a cop de titular i es desinflen a base de poca eficàcia i nul·la evidència científica. Siguem clars: les dietes miracle no funcionen perquè els miracles no existeixen.

Amb aquest propòsit, des de Nútrim volem ajudar-te a perdre aquests quilos de més que has pogut guanyar durant l’hivern i els petits excessos. A base de petits canvis i amb sentit comú, ho pots aconseguir i mantenir, sense efecte rebot ni posar en joc la teva salut. T’apuntes?

Parlarem de perquè les dietes no funcionen i com organitzar la teva alimentació i la de la teva família per a baixar de pes tenint en compte les teves necessitats, els teus gustos i la teva cultura alimentaria.

Explicarem perquè “fer dieta” no funciona i com establir pautes d’alimentació saludable perdurables i com integrar-les en el teu dia a dia.

Avaluaràs què poses en el carro de la compra i com algunes decisions encertades poden contribuir a la pèrdua de pes.

I en definitiva, et donem les eines necessàries per a aprendre a alimentar-te millor de forma fàcil i mantinguda en el temps.

Informació

Quan? dijous 16 de maig a l’Aula de cuina de Nútrim
Horari: de 18:30 a 20h
Preu: 10€

Inscripció