Nosaltres

Som un equip de professionals de la salut que treballem en la prevenció i promoció d’hàbits saludables mitjançant estratègies d’aprenentatge innovadores.

Marta Prats
Marta PratsFundadora
Infermera especialista en Gestió de centres i serveis de salut, Salut Comunitària i Medicina Nuclear amb 20 anys d’experiència en l’atenció assistencial. Fundadora i directora de Nútrim des de l’any 2010.
Gemma Miranda
Gemma MirandaDietista Nutricionista
Màster en salut pública, i experta en tractament de l’obesitat. Col·labora amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya en el projecte AMED.
Laia Salinas
Laia SalinasInfermera i Nutricionista
Diplomada en Infermeria i Graduada en Nutrició humana i Dietètica. Experta en l’atenció i tractament de la malaltia crònica en consulta individual i conducció de grups.
Laura Garcia
Laura GarciaFisioterapeuta
Experta en tractament del dolor no específic d’esquena i especialista en fisiosexologia.
Cristina Caixal
Cristina CaixalInfermera
Especialista en medicina del treball, atenció comunitària i atenció a la dependència. Infermera referent del Programa Salut i Escola de la Generalitat de Catalunya.
Cristina Garcia
Cristina GarciaDoctora en Infermeria
Instructora i Directora del Consell Català de Ressuscitació en Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lació (DEA), experta en pacient crític i emergències.
Lorena del Estal
Lorena del EstalInfermera i Antropòloga
Màster en Sociologia de la Salut i Promoció de la Salut a la Comunitat. Acreditada en Implantació i auditoria de sistema de gestió d’empresa saludable (AENOR)
Montse Guimerà
Montse GuimeràPsicòloga
Psicologia de l’adult i especialista en Psicooncologia.
Marc Caballero
Marc CaballeroDietista Nutricionista
Titulat en Nutrició de l’esport i l’activitat física. Col·labora amb l’Associació de Diabètics de Catalunya i la Fundació Dieta Mediterrània. Formador en hàbits d’alimentació saludable.
Gemma Massoni
Gemma MassoniPsicòloga
Experta en RRHH, ha orientat la seva carrera capa a la teràpia psicicorporal i transformacional i és conductora en dinàmiques del riure.
Núria Duran
Núria DuranDietista Nutricionista
Experta en pacient oncològic i nutrició infantil, familiar i lactància materna. Coordinadora de l’estudi PREDICOP de l’Institut Català d’Oncologia i l’Hospital de la Vall d’Hebron.
Anna Juan
Anna JuanDietista Nutricionista
Especialista en tractament de l’obesitat i malaltia cardiovascular. Cursant especialització en Seguretat Alimentària. Formadora i divulgadora d’alimentació saludable.
Laia Gil
Laia GilPsicòloga
Especialista en Psiquiatria i Psicologia Clínica de la infància i l’adolescència i atenció precoç. Col·laboradora de la Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica.
Laia Monserrat
Laia MonserratPsicòloga
Experta en Mindfulness, Leibteràpia personal i teràpia breu estratègica. Conductora de grups per a la gestió de l’estrès.