Avís legal

Informació General

El titular d’aquest lloc web és NÚTRIM PROGRAMES SALUDABLES SL, amb domicili al carrer Floridablanca 129, i NIF B66399205, és una empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 44560, Foli 145, Full B-459925, Inscripció 1 i autoritzada per a l’exercici  d’activitats Sanitaries CNAE 8690.

Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/ 2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) t’informem que les dades que identifiquen el titular del web són:

NÚTRIM PROGRAMES SALUDABLES SL
NIF B66399205
Telèfon 934515618
Correu nutrim@nutrimsalut.com
Xarxes socials
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/n-trim/
Twitter @nutrimsalut
Facebook https://www.facebook.com/nutrim/
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCPL-e7DYnuLxL7SbCCNQ2Cw?view_as=subscriber
Instagram @nutrimsalut

Acceptació de les condicions d’ús

El present avís legal així com la política de privacitat les cookies o qualsevol altre text legal que publiquem a tal efecte, regeixen l’accés i ús del web per part de l’usuari/a. El fet d’utilitzar el web suposa que has llegit i acceptes aquesta informació legal.

Contingut del web

En utilitzar el web et compromets a fer un ús correcte i legal del contingut dels recursos accessibles des d’aquest web respectant sempre als altres usuaris.
A l’utilitzar el web renuncies a utilitzar qualsevol recurs o informació continguda en aquest web amb finalitats il·lícites i il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic així com qualsevol mitjà que pugui danyar inutilitzar o impedir l’ús normal dels recursos i informacions contingudes en el web o els sistemes d’informació, documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats a qualsevol equip informàtic de NÚTRIM PROGRAMES SALUDABLES SL o de qualsevol altre usuari del web.
Si incompleixes qualsevol d’aquestes obligacions hauràs de respondre de tots els danys i perjudicis que causi.
NÚTRIM PROGRAMES SALUDABLES SL es reserva el dret a deixar de prestar un servei en qualsevol moment- El manteniment de la pàgina web no constitueix una obligació legal ni contractual amb els usuaris de la mateixa.

Drets de Propietat intel·lectual i industrial

Tots els materials informació del web de Nútrim estan sotmesos a la normativa vigent sobre propietat intel·lectual i industrial. Nútrim és titular dels drets de propietat industrial intel·lectual del web així com els continguts que allotja.
Per tant no es permet la utilització dels continguts del web sense l’autorització expressa i per escrit de Nútrim Programes Saludables SL. Qualsevol ús del web o dels seus continguts haurà de tenir una finalitat particular.
Els elements com enllaços, logotips o imatges que apareixen al web, aliens a Nútrim pertanyen als seus respectius propietaris pel que seran aquests els responsables de qualsevol possible disputa que pogués sorgir respecte els mateixos.
Si teniu algun dubte respecte la propietat de qualsevol dels continguts o serveis que ofereix a través del nostre web no dubteu en contactar amb Nútrim per poder ajudar-vos.

Exoneració de responsabilitat

Nutrim vetllarà en mesura dels seus propis recursos tècnics i humans, per al correcte funcionament del web així com perquè el seu contingut sigui correcte, contrastat i fiable. Tot i així, Nútrim no pot garantir l’absència de virus o altres elements lesius introduïts per tercers que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els teus fitxers quan visites el web.
Nutrim no es farà responsable de:

  1. Els danys derivats del mal ús d’aquest web ni de qualsevol acció realitzada sobre la base de la informació que apareix al web.
  2. Els errors i omissions que poguessin aparèixer en els continguts del web.
  3. Les pèrdues o danys causats en el software i equips informàtics dels usuaris o de tercers per l’incompliment d’aquestes condicions d’utilització per part de l’usuari o per falles o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixen la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei del web abans o durant de la prestació del mateix. Correspon a l’usuari disposar de les eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

Actualització d’aquestes condicions

Nútrim Programes Saludables SL informa de que aquestes condicions d’ús, la resta de textos legals i en general qualsevol element que forma part del disseny i configuració del web, podrà ser modificat canviant la data d’actualització que apareix a l’encapçalament de la informació legal.
Els nous efectes que produeix la modificació, es posaran en marxa un cop publicada al web, per això és important que acceptis la vinculació a les condicions aplicables al web en cada moment.
Legislació i jurisdicció aplicable
Aquestes condicions d’ús es regiran i interpretaran conforme a la legislació espanyola i qualsevol disputa relacionada amb el web de Nútrim es tramitarà davant de les jurisdicció espanyola.