Project Description

Taller d’educació sexual per adolescents

L’educació afectiva i sexual ha de formar part de la vida dels nostres fills i filles des que vénen a aquest món. Educar en les emocions, les relacions afectives, el respecte cap a un mateix i envers als altres, el dret a manifestar el què un desitja des del respecte i el dret a dir no, etc. son aspectes i valors que els formen com a persones esdevenint una part integral de la seva personalitat.

L’educació afectiva-sexual és un aspecte fonamental en el desenvolupament de la persona i facilita el creixement positiu a nivell emocional i afectiu, influint en la manera d’entendre i viure la sexualitat.

L’adolescència es caracteritza en part per ser una etapa en que les noies i els nois se senten capaços de tot i cerquen un major grau d’independència dels seus referents adults. Durant aquest període entre la infància i l’edat adulta, anirà adquirint una major seguretat en ell mateix i anirà adquirint un criteri propi fent valer les seves opinions. Aquesta etapa rebel, és el pas necessari per al seu creixement. Però això no vol dir que no v¡necessitin sovint l’acompanyament d’un adult o d’un professional per parlar dels seus dubtes, sentiments, expectatives, conflictes, emocions o altres aspectes que els preocupen.

El taller d’educació afectiva i sexual que ofereix Nútrim, és un espai dinàmic i participatiu per a parlar de relacions, de relacions sexuals, d’afectes, d’un mateix i dels altres, per adquirir coneixements i entrenar habilitats que contribuiran a que cada persona visqui i entengui la pròpia sexualitat de  forma responsable, conscient i saludable.

Informació

Data: dissabte de febrer 2020 (pendent de concretar)
Horari: de 11h a 13h
Edat: A partir de 1er ESO  de (12-15 anys)
Preu: 12€
Adreça: Comte Borrell 143 Metro L1 Urgell

Per a més informació, trucar al 934515618