Les emocions en el càncer de mamaUll cmama

Davant un diagnòstic de càncer de mama, es genera un gran impacte emocional que descontrola les nostres emocions i ens supera. Com es gestionin aquestes emocions és bàsic per afrontar “El teu viatge”

Reconèixer les nostres emocions, acceptar-les i per tant, validar-les serà un gran pas per poder tenir una millor qualitat de vida. Fàcil no és, però impossible tampoc. L’enfocament que nosaltres siguem capaços de fer i l’actitud que adoptem serà fonamental alhora d’adaptar-nos positivament i activament a la malaltia oncològica.

El nostre equilibri personal dependrà de l’harmonització del QUÈ pensem, QUÈ sentim i QUÈ fem.

Entendre millor el que ens succeeix, ens ajudarà a comprendre millor el procés i una adaptació psicològica activa serà una de les millors maneres de lluitar. Intercanviar experiències, opinions, resoldre dubtes i sentir-se escoltada ens ajudarà a enfortir l’equilibri dels nostres pensaments, sentiments i emocions.

Nútrim amb la col·laboració de la Psicooncòloga Montse Guimerà, organitzem una conferència/col·loqui dirigida a les dones interessades en aquesta malaltia oncològica. Iniciem un nou projecte on obrim un espai per exposar dubtes o curiositats sobre les emocions que genera el càncer de mama

Inscriu-te gratuïtament. Aforament és limitat.

Data: 24 d’abril 2014
Horari: de 19:00 a 21h

PLACES EXHAURIDES!