Nútrim impulsa un model d’Escola Saludable

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el model d’Escola Saludable impulsat per Nútrim i desenvolupat conjuntament amb AENOR.

Pel seu disseny s’ha comptat amb  la participació de quatre escoles de Barcelona i amb Cualtis, com a empresa líder en serveis de prevenció, que s’ha incorporat al projecte aportant el seu coneixement i valor i convertint-se en el promotor pel llançament dels primers pilots del model.

Les escoles que han participat són l’Escola Virolai, el Col·legi Badalonès, l’Escola Dominiques de l’Ensenyament i l’Escola Sant Josep Oriol.

La iniciativa que va néixer el 2014 té com a part dels seus objectius innovar en models i certificacions voluntàries que contribueixin a millorar la societat.

El Model d’Escola Saludable estableix els requisits per desenvolupar un Sistema de Gestió d’Escola Saludable pels centres educatius que vulguin protegir i promoure la salut, la seguretat i el benestar dels alumnes i el seu entorn, apostant per la millora contínua.

Nútrim aposta pel Model d’Escola Saludable per ser el producte que, amb una visió 360º de les necessitats de la persona i a llarg termini, contribuirà a millorar la salut de les generacions futures de forma sostenible.

Per a més informació, descarregar el Dossier de premsa

dossier