Nutracèutics, poden els aliments curar el càncer?

Tipus d’activitat: Conferència
Data: 03-05-2012
Hora: 19:00
PLACES EXHAURIDES!

Nutracèutic és una paraula que neix de la fusió de nutrició i farmacèutic i fa referència a tots aquells aliments dels que es diu que tenen efectes beneficiosos sobre la salut humana. No hi ha dubte que una correcta alimentació és clau per a una vida saludable, però una vegada es diagnostica una malaltia oncològica, es pot afirmar que les intervencions nutricionals poden ajudar a curar el càncer?

En els últims anys molts aliments han estat assenyalats com a fonts riques en substàncies amb poder anticancerigen. Repassarem l’evidència científica sobre això i d’una manera entenedora i comprensible per a tots els públics.


S-ViteriEl Dr. Santiago Viteri és Llicenciat en Medicina per la Universitat de Navarra i especialista en Oncologia Mèdica. Ha treballat com a metge adjunt al departament d’Oncologia de l’Hospital General Mateu Orfila de Menorca  i des de l’any 2008 és coordinador clínic de consulta de l’Institut Oncològic Rosell a  USP Institut Universitari Dexeus.

El Dr. Viteri és investigador principal d’un nombre variat d’assaigs en Càncer de pulmó i en càncer d’ovari. També ha participat activament en publicacions d’articles de reconegudes revistes d’àmbit biomèdic. En els darrers anys ha realitzat ponències a congressos i cursos de postgrau internacionals (Mèxic, Argentina, Grècia i Alemania).

Actualment és membre del Grup Espanyol de Càncer de Pulmó (GECP) , la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM) i del New York Academy of Sciences (NYAS).