17/5 Esmorzar de treball

Presentació habits360, l’oficina digital per empreses saludables

Promoure la salut a l’empresa fomentant hàbits saludables, no només aporta beneficis a les persones treballadores, dins i fora de la feina, sinó que té un impacte positiu sobre la societat.

Els programes de promoció de la salut, tant els que es realitzen a l’empresa com en l’àmbit comunitari, requereixen estratègies centrades en la persona i les seves necessitats i interessos, combinant elements que fomentin el seu compromís i implicació. Per a millorar els hàbits, calen habilitats per prendre decisions i que aquestes decisions siguin encertades, per això es fa imprescindible estar ben informats, només així serà possible el canvi que millori l’estil de vida.

Per assolir els veritables reptes d’una empresa saludable i garantir l’èxit dels programes de promoció de la salut, la comunicació hi juga un paper decisiu: cal definir bé el moment, el missatge i el canal, i posar la creativitat al servei de la salut i el benestar de les persones amb una estratègia de comunicació basada en experiències encaminades a emocionar-les, a fer-les pensar i connectar-les entre elles.

Nosaltres hem dissenyat l’eina que ho fa possible… si vols, esmorzem junts i ho compartim!

Informació

Quan: 17 de maig 
Hora: 9:15
On: Nútrim, Comte Borrell 143

Adreçat a responsables de Recursos humans, Prevenció de riscos laborals i Seguretat i salut de les empreses

Imprescindible inscripció prèvia. Aforament limitat

Inscripció

  * Nom / Nombre

  * Cognoms / Apellidos

  * Empresa

  * Càrrec que ocupa/ Cargo que ocupa

  * Email

  * Telèfon / Teléfono